Binnenschilderwerk van topkwaliteit

Gaat u verhuizen of verbouwen? Is het gewoon tijd voor een nieuwe look? Zoekt u een binnenschilder, dan bent u bij Afman Schilderwerken aan het juiste adres. Kozijnen, deuren, wanden en plafonds schilderen is ons dagelijks werk. Maar ook uw houten trap en zware staalconstructie zetten wij zorgvuldig in de verf.

Met onze eigen kleurmengmachine kunnen we alle kleuren maken die u wilt. Zodat u altijd en overal de juiste kleur krijgt. We adviseren u overigens graag over de kleuren voor binnen en buiten.

Binnenschilderwerk brengt uw pand tot leven en beschermt uw hout- en stucwerk. Afman Schilderwerken biedt onder andere de volgende diensten aan:

Vraag een offerte aan

Zo werkt Afman Schilderwerken

Een perfecte uitstraling en een duurzaam resultaat, daar gaan we voor. Daarom is een goede voorbereiding zo belangrijk. We komen bij u langs, nemen de bestaande situatie op en bespreken uw wensen. We bepalen in goed overleg wat er moet gebeuren en met welke producten we het beste resultaat kunnen bereiken. Zo zorgen we voor topkwaliteit en een duurzame uitstraling van hoog niveau.

Een bijkomend voordeel van onze grondige voorbereiding is dat we heldere offertes uitbrengen. Mochten we tijdens de uitvoering onverwachte dingen tegenkomen, dan melden we die direct.

Hoogwaardig binnenschilderwerk

De afwerking van uw woning of bedrijfspand is bepalend voor de sfeer. Alleen dat al maakt een keuze voor kwaliteit de moeite waard. We begrijpen dat u duurzaam schilderwerk wilt. Het moet zo lang mogelijk meegaan en jarenlang mooi blijven. Bij Afman Schilderwerken werken we met de beste vakmensen, robuust materieel en materiaal van de beste merken. Deze hoogwaardige materialen beschermen de ondergrond en geven een langdurige glans. We schilderen binnen alleen met oplosmiddelarme producten, zoals bepaald in de arbowet.

In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, de kelder of een slecht geventileerde ruimte, is het schilderwerk een belangrijke factor in de bescherming tegen schimmels. Ook als er al vochtplekken in het schilderwerk te zien zijn, kunnen wij helpen.

Lees meer over schimmel

Deuren en kozijnen schilderen

Heeft de vorige eigenaar alle kozijnen zwart geschilderd? Is uw bedrijfskleur veranderd van roze naar oranje? Of zijn de deuren en kozijnen door de jaren heen beschadigd? Laat het maar aan de mannen en vrouwen van het Afman-Team over om ze weer tiptop in orde te maken. Onze professionele binnenschilders maken eerst de ondergrond zorgvuldig schoon. Als het moet, strippen we de lijsten tot op het hout. Is dat niet nodig, dan schuren we ze op. Daarna zetten we de deuren en kozijnen in de grondverf en werken we putten en beschadigingen netjes weg. De laatste laag is de laklaag in uw nieuwe kleur.

Wanden en plafonds spuiten

Het spuiten van muren en plafonds is vooral heel handig in nieuwbouw. Het is sneller klaar dan sauzen, het is goedkoper en het resultaat is strak en streeploos. De specialisten van Afman Schilderwerken gebruiken hiervoor een speciale verfspuitmachine en latex van goede kwaliteit. Ze brengen de verf aan met een druk van ca. 200 bar en kunnen heel snel doorwerken.

Natuurlijk kunnen we dit ook toepassen in panden die al in gebruik zijn. In dat geval plakt de binnenschilder de ruimte zorgvuldig af.

schildersbedrijf voor sauzen

Sauswerk

Sauswerk houdt in dat we verf aanbrengen met een verfroller. Dat lijkt makkelijker dan het is! Het vergt de nodige ervaring om mooi dekkend en streeploos te kunnen sauzen. De afwerking van wanden en plafonds is belangrijk voor de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. U kunt kiezen voor een gladde verf of voor verf met een bepaalde textuur. Afman Schilderwerken adviseert u graag.

Hout- en marmerimitaties

In oude en monumentale panden ontbreken vaak authentieke elementen. Of ze zijn zodanig beschadigd, dat ze niet meer te redden zijn. Maar ook in uw fonkelnieuwe woning of bedrijfspand kunt u kiezen voor afwerking door middel van hout- en marmerimitaties. Afman Schilderwerken verzorgt met veel plezier de mooiste hout- en marmerimitaties op diverse ondergronden. Dit is specialistisch vakwerk waar wij trots op zijn!

Zijn er nog beelden van de oorspronkelijke situatie, dan kunnen we die namaken. Is er niets bekend of wilt u een hout- of marmerimitatie in uw nieuwbouwpand, dan stemmen we ons werk in goed overleg af op de situatie en omgeving.

Monumenten en renovatie

Bij monumentaal schilderwerk gaat u liever voor behouden en beschermen dan voor vernieuwen. Afman Schilderwerken heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van monumentale panden.

Wij beschermen de uitstraling en de monumentale waarde van uw bijzondere pand door regelmatig onderhoud uit te voeren. Op vaste tijden controleren we het schilderwerk op kwetsbare punten. Hiermee voorkomen we verval en extra kosten.