Het Afman-Team

Bij Afman Schilderwerken werken vijf mensen op kantoor. Allereerst zijn daar de 4de en 5de generatie in het familiebedrijf: Henk, Henk-Roel en Freerkelien Afman. Zij hebben contact met klanten, werken offertes uit en doen opnamen. Deze Afmannen zijn ook verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering en directie. Marcel Postma, begonnen als calculator, doet inmiddels bijna alles wat Henk, Henk-Roel en Freerkelien ook doen. Miranda Poll verzorgt de administratie.

Alle andere medewerkers – het zijn er grofweg 25 – zijn professionele schilders, glaszetters, behangers en timmerlieden. Ze hebben uiteenlopende specialiteiten om alle voorkomende werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Bij Afman leiden we kleine en grote projecten. We beginnen altijd met een opname van uw schilderwerk. Als u nieuw glas nodig heeft, meten we het glaswerk in. Dan doen we een voorstel. Gaat u akkoord, dan maken we een planning! We ruimen iedere dag onze spullen op, zodat uw pand tijdens de klus netjes blijft. Als we eenmaal klaar zijn, lopen we samen het werk langs en checken we of u helemaal tevreden bent.

Afman Schilderwerken, een modern familiebedrijf sinds 1896

Afman Schilderwerken is een modern familiebedrijf sinds 1896. 

In al die jaren is de sfeer gemoedelijk gebleven. De lijnen zijn kort. Alle medewerkers lopen gewoon binnen als er iets is. Elk lid van het Afman-Team is even belangrijk en dat is voor iedereen duidelijk. Mensen voelen zich thuis bij Afman. Onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid. We verwachten dat ze meedenken.

Voor nieuwe medewerkers is dat vaak even wennen, want dat kennen ze meestal niet, maar we merken al gauw dat ze zich op hun gemak voelen. We hebben opvallend weinig verloop in personeel. Onze professionals blijven heel lang bij ons. Daardoor staat het Afman-Team altijd sterk!

Neem contact op met Afman Schilderwerken in Leek

Gaat u verbouwen of verhuizen, of is het gewoon weer tijd voor onderhoud? Heeft u een spoedklus of grote bouwplannen? Het Afman-Team staat voor u klaar. Al is het maar om een afspraak voor regulier onderhoud in te plannen.

Bel ons en we komen bij u langs!

Direct contact

DEZE LEDEN VAN HET AFMAN-TEAM STAAN U TE WOORD

WERKEN BIJ AFMAN SCHILDERWERKEN

Ben jij een ervaren schilder, glaszetter of timmerman? Of wil je dat worden? We kunnen bij Afman Schilderwerken nog wel wat goede collega’s gebruiken. Als erkend leerbedrijf verwelkomen we ook leerlingen. Maar pas op: als je eenmaal binnen bent bij Afman, wil je nooit meer weg!