Glaszetter

Glaszetter en glasservice

Op zoek naar een betrouwbare glaszetter? Bij Afman bieden we snelle en professionele vervanging van uw oude, beschadigde of lekke ruiten, zowel voor particulieren als bedrijven. We streven altijd naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Met ons team van ervaren glaszetters en schilders kunnen we niet alleen het glas vervangen, maar ook de kozijnen schilderen. Zo ziet uw raamwerk er weer strak uit. 

u waarde glas

Professionele glaszetter met de beste service

Wij plaatsen glas van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle soorten glas en met alles bedoelen we echt alles: 

  • Enkel glas 
  • Dubbel glas 
  • Triple glas 
  • HR++ glas 
  • Veiligheidsglas 
  • Vacuümglas 
  • Gebrandschilderd glas 
  • Gekleurd glas 
  • Glas in lood (ook in dubbel glas) 
  • Zonwerend glas  
  • Geluidsisolerend glas 
  • Voorzetramen 
  • Glas met wiener sprossen 

 

We plaatsen dag in dag uit glas, dus we kunnen goed met u meedenken. Zo kunnen we u adviseren over welk type glas in uw woning de beste oplossing is. Staat uw gewenste glassoort er niet bij? Dan is de kans groot dat wij het wel hebben. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Volledige service

Bij Afman Schilderwerken gaan we verder dan alleen het plaatsen van glas. We bieden een volledige service, waaronder het schilderen van de kozijnen na het plaatsen van het glas en het regelen van timmerwerk indien nodig. Denk hierbij aan het vervangen van deuren, ramen en het repareren van houtrot.  

Onze deskundige vakmensen zorgen niet alleen voor een perfecte plaatsing van het glas, maar ook voor een nauwkeurige afwerking. Na afloop van de klus laten we uw ruimte schoon en opgeruimd achter. We laten alleen ons vakwerk achter, verder niets! 

Waarom kiezen voor Afman voor uw glaszetwerk?

Maatwerkoplossingen

Wij bieden maatwerk, afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om renovatieprojecten, nieuwbouw of reparaties, bij Afman maken wij het af.

Kwaliteit gegarandeerd

Ga voor een glaszetservice die hoogwaardige glasproducten en professionele installatie biedt, wat resulteert in duurzame en betrouwbare oplossingen. 

Transparante service

Bij Afman staat heldere communicatie en transparantie voorop. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom werken we flexibel en efficiënt om overlast tot een minimum te beperken. We voorzien u van duidelijke offertes zonder verborgen kosten. 

Glas- en Schildersbedrijf

Naast glaszetter is Afman ook een schildersbedrijf. Het voordeel daarvan is dat wij meedenken over de langere termijn. Houtrot wordt niet overgeslagen, maar gelijk gerepareerd. We stemmen het glaszetten af met het schilderwerk, zo wordt alles eerst gegrond en wordt het kit afgestemd op het schilderwerk. Nadat het glas is geplaats schilderen wij, als u dat wilt, alles netjes af. 

Allround glaszetter

Of het nu gaat om een monumentaal pand met specifieke eisen of een splinternieuwe woning. Bij Afman zorgen we ervoor dat het glaswerk perfect past bij de stijl en behoeften van uw woning of bedrijfspand. 

Monumentaal gebouw 

Voor eigenaren van monumentale gebouwen streven we naar betere isolatie zonder afbreuk te doen aan de historische uitstraling. Daarom bieden we oplossingen zoals dubbel glas, zelfs in oudere kozijnen en sponningen, met behoud van de authentieke charme. 

Nieuwbouw 

Voor nieuwbouwwoningen en kantoren is hoogrendementsglas (HR++) of driedubbel glas vaak de standaard. Onze vakmensen hebben de expertise om dit geavanceerde glas naadloos te plaatsen, met een snelle afwerking zodat u niet lang in de kou hoeft te zitten. 

Kosten glasservice

Onze glaszetter-prijzen hangen af van uw wensen. De ene aanvraag is de andere niet. We bieden altijd een eerlijke prijs, doordat we die geheel afstemmen op uw specifieke vraag. Fijn om te weten: onze prijzen zijn net zo transparant als het glas dat we zetten. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan. 

Het Afman-Team staat voor u klaar

Vocht tussen de ramen, een kapotte ruit of tijd voor HR++? Wat uw vraag ook is, onze professionele glaszetters regelen het. Als u daarna een schilder nodig hebt, plannen we die voor u in. Wel zo handig! De mensen van Afman werken vooral in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. We plaatsen zo snel mogelijk uw nieuwe glas en werken dat netjes voor u af. De glimlach is helemaal gratis. 

Veelgestelde vragen

De installatietijd van glas varieert afhankelijk van de omvang van het project. Gemiddeld kan het plaatsen van glas enkele uren tot een paar dagen in beslag nemen. Voor een nauwkeurige schatting adviseren we om contact op te nemen voor een offerte op maat, waarin we de specifieke details van uw project kunnen bespreken.   

Ja, er zijn subsidiemogelijkheden beschikbaar voor het installeren van energiezuinig glas, zoals HR++ glas of HR+++. Voor specifieke informatie en voorwaarden raden we aan om lokale subsidies te raadplegen of onze blog over dit onderwerp te lezen. 

Lekke ruiten kunnen niet gerepareerd worden en zullen vervangen moeten worden. We bieden een professionele vervangingsservices aan om uw ramen snel en efficiënt te vernieuwen 

Ja, in veel gevallen kan dubbel glas worden geïnstalleerd in bestaande kozijnen. Het is echter belangrijk dat de kozijnen in goede staat verkeren en voldoende ruimte bieden voor het nieuwe glas. Onze professionele glaszetters kunnen uw kozijnen inspecteren en adviseren over de mogelijkheden voor het plaatsen van dubbel glas. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies op maat. 

Nee, in veel gevallen volstaat houtrotreparatie of deelvervanging. Het compleet vervangen van kozijnen is vaak niet nodig en in de meeste gevallen veel kostbaarder. Daarnaast is het uit milieuoverwegingen beter om bestaande kozijnen te repareren dan te vervangen. 

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies op maat.